CREATIVES

NIELS DE MOSSENAU
Regie

MARON TEERDS
Muzikale leiding

SAM VERHOEVEN
Muziek

PEPIJN JEHEE
Eind-regisseur

POL VAN FLETEREN
Originele Arrangementen

ALLARD BLOM
Scenario & liedteksten

MARTIN MICHEL
Originele regie

MICHEL MARC BOUCHARD
Origineel scenario

CAST

Niels de Mossenau

Niels behaalde zijn attest ‘"BIJZONDERE MUZIKALE VORMING" aan de KUNSTHUMANIORA VAN BRUSSEL(MUSICAL). Daarnaast danste hij 3 jaar bij DASA DANSSTUDIO en zat hij 3 jaar bij de deeltijdse musicalopleiding “MUSICALIA". Vervolgens studeerde hij daarna nog 1 jaar Musical aan het KONINKLIJK CONSERVATORIUM VAN BRUSSEL ( MUSICAL) en zit momenteel in zijn afstudeerjaar aan “THE DUTCH ACADEMY OF PERFORMING ARTS" in Den Haag richting MUZIEKTHEATER. Speelde mee in GANESHA, DEANS, FOOTLOOSE ( Elcerlyck Antwerpen en Capitole Gent), HET WONDER VAN MARGARETHA, SWEENEY TODD, ZIGANA en DE MEESTER VAN DE ZWARTE MOLEN. Niels is verbonden bij het " NEDERLANDS MUSICAL ENSEMBLE" en “HARLEKIJN SCOUTING & THEATRICAL PRODUCTIONS” onder leiding van IVO VAN LEEUWEN. Zong mee op de “MUSICAL SING A LONG 2017&2018" in Amsterdam & als backing vocal in “THE CHRISTMAS SHOW 2017" in de Ziggo Dome & DE TOPPERS IN CONCERT 2018. Zingt sinds 2015 mee in het CINEMATIC ART CHOIR o.l.v David De Geest en stond in “HANS ZIMMER LIVE TOUR 2016 & 2017" ( Brussel, Antwerpen, Luxemburg, Rotterdam, Zwitserland, Amsterdam,…) en “JAMES NEWTON HOWARD; 3 DECADES OF MUSIC FOR HOLLYWOOD” (Parijs, Amsterdam, Antwerpen) (Foto: Erick Kicken)

Seppe Salomé

Seppe Salomé behaalde zijn propedeuse in 2017 aan de REGIEOPLEIDING van de TONEELACADEMIE MAASTRICHT. Na het behalen van zijn propedeuse besloot hij MUZIEKTHEATER te gaan studeren aan CODARTS ROTTERDAM. Hij speelde in DE STORM VAN SHAKESPEARE, CABARET, PORGY AND BESS EN GREASE. Na LELIES reist Seppe terug af naar Maastricht voor de REGIEOPLEIDING in 2022 af te ronden.(Foto: Erick Kicken)

Philip Janssen

Philip heeft de VO Muziektheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg afgerond en hij heeft een jaar Muziektheater aan Codarts te Rotterdam gestudeerd. Daarnaast heeft Philip de Landelijke Oriëntatiecursus Theaterscholen (LOT), de vooropleiding van de Toneelacademie, aan Kumulus te Maastricht afgerond. Bij Kumulus heeft hij als tiener ook de Jeugd Theaterschool (JTS) gevolgd.
Philip stond in het ensemble van “VOOR DE SHOW” (een bewerking van Chicago), in “VAN VLEES EN BLOED” (een bewerking van the Witches of Eastwick) en “CREATIE” (een bewerking van Young Frankenstein)
Recent was Philip te zien in de musical PIES, een bewerking van Zeikstad, van de MusicAllFactory te Tilburg, waar hij inmiddels in zijn derde studiejaar zit.
(Foto: Erick Kicken)

Rutger Bulsing

Rutger speelde in meerdere (inter)nationale producties zoals MUSICALS IN CONCERT, MUSICALS IN AHOY, ZIGANA, TITANIC, TANZ DER VAMPIRE, EVITA, MY FAIR LADY, LES MISÉRABLES, CISKE DE RAT en speelde, gedurende vier jaar, diverse rollen in SOLDAAT VAN ORANJE. Waarnaast hij ook dance-captain/ assistant resident-director was. Ook presenteert/zingt hij regelmatig bij concerten en evenementen. Op tv was Rutger te zien in de series Nickelodeon’s SPORTLETS en ONDERWEG NAAR MORGEN. Hij leverde een bijdrage aan de speelfilm HET BOMBARDEMENT en is te zien in de reclame van INSHARED VERZEKERINGEN van 2017. Rutger schrijft regelmatig liedteksten, vertalingen en scripts voor shows, artiesten en evenementenbureaus. De officiële Nederlandse vertalingen van JEKYLL & HYDE en SCROOGE zijn van zijn hand. Sinds 2017 is hij werkzaam als bedrijfsleider en project-coördinator van het LUXOR THEATER in Rotterdam. (Foto: Erick Kicken)

Lennard Borgo

Lennard volgde 7 jaar zangles bij KARIN VOGELAAR en heeft het 2de jaar van de MUSICALLFACTORY in Tilburg afgerond. Daarnaast kreeg hij ook workshops van NURLAILA KARIM, MIKE WEERTS & EDWARD HOEPELMAN. Lennard begon zijn musical-carrière bij THEATERGROEP SPOT in Den Haag. Daar speelde hij mee in 3 MUSKETIERS ( KARDINAAL RICHELIEU), MOULIN ROUGE (DE DUKE OF MONROTH), PETTICOAT (ROGIER). Verder is Lennard lid van zangtrio VANIPA en is hij actief bij verschillende MUSICALCONCERTEN. (Foto: Erick Kicken)

Jim Bes

Jim is in 2013 afgestudeerd aan de opleiding “ARTISTIEK CULTUREEL WERKER” en heeft daarvoor ook zijn diploma’s “MUSICAL ARTIEST” en “SOCIAAL CULTUREEL WERKER” behaald. In 2015 heeft hij, door het maken van zijn zelfgeschreven voorstelling “VERTEL NOG EENS EEN VERHAALTJE…”, zijn diploma “REGISSEUR AMATEURTHEATER” aan de REGIEOPLEIDING van het ROTTERDAMS CENTRUM VOOR THEATER ( THEATER BABEL ROTTERDAM) behaald. In de zomer van 2017 heeft Jim de rol van APOSTEL MATTHEUS mogen vertolken in de rockopera JESUS CHRIST SUPERSTAR ( OPENLUCHTUITVOERINGEN door STORYTELLERS) Bij SCYLLA THEATERPRODUCTIES mocht hij de rol van de BLIKKEN MAN spelen in THE WIZ en THOMAS E. WATSON in PARADE. (Foto: Erick Kicken)

Jelle Gulmans

Jelle vervolgde zich, na zijn studie GEOGRAFISCH INFORMATIE MANAGEMENT, naar het musicalvak. Hij volgde diverse workshops bij o.a ARA HALICI, DAPHNE FLINT, KIKI CLASSEN en HEIN GERRITS. In 2016 studeerde hij af van de MUSICALLFACTORY in Tilburg waar hij les kreeg van onder andere ANDRÉ VAN HEST, ANNERIEKE GROEN, INGRID ZEEGERS, IVAR COSTENOBLE, RIK VAN DE RIJDT, EZRA VAN NAASAUW en AGAATH VERSPETEN. Verder heeft Jelle diverse workshops gevolgd op gebied van zang en liedinterpretatie bij ALBERTO TER DOEST, EDWARD HOEPELMAN en PAUL EENENS. Jelle is actief als concertzanger bij harmonieorkesten en heeft verschillende kleine concertoptredens op zijn naam staan. Sinds begin 2018 is Jelle leadzanger van de band SIR JUKE. Jelle is sinds 2017 ook actief als regie-assistent en werkt daarin samen met ANDRÉ VAN HEST. (Foto: Erick Kicken)

David Roelofs

Als kind speelde David rollen in MAMMA MIA!, JA ZUSTER, NEE ZUSTER & THE WIZ bij VAN DILLEN ENTERTAINMENT. Tijdens zijn studie TECHNISCHE GENEESKUNDE aan de UNIVERSITEIT TWENTE besloot David verder te gaan in musical. David heeft er ondertussen al 3 jaar opzitten aan de MUSICALLFACTORY in TILBURG. (Foto: Erick Kicken)

Hanno van der Loo

Hanno volgde zanglessen bij CAROLIEN FLEUMER (2007-2010) en MILAN VAN WEELDEN (2010-2011) en lessen en workshops muziektheater bij YVONJANE VAN LEEUWEN (2011-2014). Daarnaast nam hij deel aan workshops van o.a. PAUL ARDEN GRIFFITH, BAS KEIZER, INGRID VOERMANS, NURLAILA KARIM en KAARE THØGERSEN. Hij speelde in talrijke musicalproducties, o.a. MAN OP DUIVELSEILAND (MAJOOR HENRY), TITANIC (BARRETT), TUSSENTIJD (VAN LEK), AVALON (MORDRED), ASSEPOESTER (KONING MAXIMILIAAN), DE VLIEGENDE HOLLANDER (VAN RIEBEECK) en MET DE GROETEN VAN PAULUS (PAULUS). Ook maakte hij vier jaar deel uit van de Voorburgse theaterzanggroep PRESTIGE en werkte hij als zanger mee aan de dansvoorstelling COURAGE van het Rotterdamse gezelschap CONNY JANSEN DANST. Hanno trad met diverse muziektheaterprogramma’s op in de provincie Zuid-Holland, o.a. SLOOP DE CRISIS waarvoor hij in 2015 vier sterren kreeg van de publieksjury op het Delftse theaterfestival FRINGE. Veel van zijn teksten schrijft of vertaalt hij zelf. Buiten het theater is hij altijd te porren voor optredens met jazzcombo’s, bigbands en harmonieorkesten.