LELIES

Quebec, Canada 1952 – Bisschop Jean Bilodeau wordt in de gevangenis ontboden om een stervende gevangene de laatste biecht af te nemen. Tot zijn grote verbazing blijkt de gevangene zijn jeugdvriend Simon Doucet te zijn. Simon heeft samen met de andere gevangene een toneelstuk voor de bisschop voorbereid, dat het verhaal van hun gezamenlijk verleden vertelt. Dat verhaal werd door de bisschop verdrongen, echter Simon heeft het nooit kunnen vergeten …

LELIES de Musical is gebasseerd op Les feluettes, een toneelstuk van de Canadees Michel Marc Bouchard. Het stuk is door Judas Theaterproducties bewerkt tot een musical, welke in november 2011 in première ging in Antwerpen. Daarna in 2015 terugkeerde naar Antwerpen, en ook eenmalig 1 week te zien was in het M-Lab in Amsterdam.

6, 7, 8 september 2019

THEATER

Aan de Slinger is een sfeervol en compact theater. Als schouwburg bieden we een gevarieerde programmering. Van cabaret tot toneel, van muziek tot dans. De grote Theaterzaal heeft een tribune met plek voor 292 gasten. In 2016 is de Kleine Zaal gerealiseerd op de tweede verdieping. De Kleine Zaal heeft een tribune met 91 comfortabele stoelen, en een eigen foyer en bar.