LELIES

Quebec, Canada 1952 – Bisschop Jean Bilodeau wordt in de gevangenis ontboden om een stervende gevangene de laatste biecht af te nemen. Tot zijn grote verbazing blijkt de gevangene zijn jeugdvriend Simon Doucet te zijn. Simon heeft samen met de andere gevangene een toneelstuk voor de bisschop voorbereid, dat het verhaal van hun gezamenlijk verleden vertelt. Dat verhaal werd door de bisschop verdrongen, echter Simon heeft het nooit kunnen vergeten …

LELIES de Musical is gebasseerd op Les feluettes, een toneelstuk van de Canadees Michel Marc Bouchard. Het stuk is door Judas Theaterproducties bewerkt tot een musical, welke in november 2011 in première ging in Antwerpen. Daarna in 2015 terugkeerde naar Antwerpen, en ook eenmalig 1 week te zien was in het M-Lab in Amsterdam. (Foto: Erick Kicken)

Wegens onvoorziene omstandigheden zijn de geplande voorstellingen van Lelies in september uitgesteld. Nieuwe data worden z.s.m. op deze website gepubliceerd. Onze excuses voor het ongemak.

THEATER

Aan de Slinger is een sfeervol en compact theater. Als schouwburg bieden we een gevarieerde programmering. Van cabaret tot toneel, van muziek tot dans. De grote Theaterzaal heeft een tribune met plek voor 292 gasten. In 2016 is de Kleine Zaal gerealiseerd op de tweede verdieping. De Kleine Zaal heeft een tribune met 91 comfortabele stoelen, en een eigen foyer en bar.

Veelgestelde vragen

Wanneer gaan de deuren van Theater aan de Slinger open?

De deuren van Theater aan de Slinger gaan 1 uur voor aanvang van de voorstelling open. De deuren van de theaterzaal zelf gaan ca. 15 minuten voor aanvang open. Ondertussen kan je voor een drankje terecht in de foyer.

Als ik te laat aankom en de voorstelling is al begonnen, mag ik dan de zaal nog in?

Helaas kunnen we je niet meer toelaten tot het eerste deel van de voorstelling. Na de pauze heb je toegang tot de zaal.

Mag ik foto’s maken tijdens de voorstelling?

Het maken van audio- en/of visuele opnamen is verboden.

Kan ik de zaal verlaten tijdens de voorstelling?

Uiteraard is het toegestaan om de zaal te verlaten, maar om veiligheidsredenen kan je er achteraf niet meer in. Het is ook niet aangenaam voor de andere bezoekers om gestoord te worden.

Mijn kind vergezelt mij, moet hij/zij betalen, geniet hij/zij van een korting?

Iedereen die de zaal wil betreden moet in het bezit zijn van een geldig ticket, ongeacht de leeftijd. Wij willen u er vriendelijk op attenderen dat deze voorstelling geschikt is voor een publiek van 18 jaar en ouder.

Tot wie kan ik me wenden als ik iets verloren ben tijdens de voorstelling?

Je kan je op de avond zelf wenden tot een host/hostess.

Beschikt het theater over een invalidenparkeerplaats??

Op het plein voor het theater zijn invalidenparkeerplaatsen. Hier mag u parkeren wanneer u een invalidenparkeerkaart heeft. U volgt de routebeschrijving naar parkeergarage Kruitmolen. Op het einde van De Molen, net vóór de parkeergarage, gaat u linksaf onder het spoor door. Aan uw linkerhand ziet u Aan de Slinger en de invalidenparkeerplaatsen.

Mag ik roken in Theater aan de Slinger?

Theater aan de Slinger is rookvrij. Er geldt een absoluut rookverbod. Wie wil roken, kan dit buiten doen bij de hoofdingang. Houd hiervoor je ticket bij de hand, zodat onze medewerkers dit kunnen uit- en weer inscannen.

Is er een garderobe aanwezig?

Ja. Er is een garderobe beschikbaar tegen betaling.

Mogen we eigen drankjes meenemen naar de voorstelling?

Eigen eten en drinken meenemen is niet toegelaten. Aan de bar van Theater aan de Slinger kan je drank en allerhande snoepgoed verkrijgen.

Waar kan ik terecht met vragen of opmerkingen?

Je kunt mailen naar info@ndmtheaterproducties.nl