Jorge Verkroost voegt zich bij cast Showstoppers - In Concert

Jorge Verkroost voegt zich bij de cast van Showstoppers – In Concert. “Ik ben verheugd te kunnen melden dat Jorge een van de solisten zal zijn binnen deze productie.” Aldus Niels de Mossenau, “We gaan een andere kant van Jorge zien, die mensen wellicht niet van hem gewend zijn!

 

In aanloop naar het musicalconcert Showstoppers – In Concert kondigen wij met trots aan dat Jorge Verkroost zich aan zal sluiten bij de cast en met de andere solisten, Marleen van der Loo, Tony Neef, Martijn Vogel, Ellen Evers en Niels de Mossenau, op het podium zal stralen.

 

Jorge heeft al veel ervaring en een aantal mooie rollen op zijn naam staan. Zo vertolkte hij de rol van Jan Verkerk in de eerste versie van Ciske de Rat. Daarnaast was hij te zien als de vijandige trol Furius in de musical Droomvlucht, geproduceerd door de Efteling. Ook vergeet niemand zijn Lefou in de twee Nederlandse versies van Beauty and the Beast.

 

Jorge kijkt ernaar uit weer op het podium te staan naast zijn lieftallige collega’s: “Met Tony heb ik nog Beauty and the Beast mogen doen. En met Marleen heb ik nog prachtige herinneringen uit onze tijd van Ciske de Rat! Geweldig om met deze cast het podium te delen!

 

Wat Jorge gaat zingen blijft nog een verrassing; dat zie je pas op 17 september tijdens Showstoppers – In Concert!