Bezoek aan het theater

Voor de aankomende productie bezocht het bestuur alvast het theater voor een technische rondleiding. Hoe bijzonder om weer in het theater te staan na deze bijzondere tijden. Er heerste een gevoel van motivatie om weer leven te blazen in dit prachtige theater!


Op 14 mei 2021 bracht het bestuur van NDM Theaterproducties samen met het hoofd geluid van TIM Group een bezoek aan het prachtige Rotterdam om een technische rondleiding door het theater te krijgen. Het sfeervolle nieuwe theater is de ideale plek om onze volgende productie te huisvesten. Het hele team was onder de indruk van het lege theater, waar nog nauwelijks in gespeeld is. Een oorverdovende stilte viel in de zaal, waar we in september weer leven in zullen blazen. 


Na ons bezoek stond iedereen te popelen om deze zaal te vullen met de heerlijke klanken van live-muziek, gasten en klinkende glazen. De productie van NDM Theaterproducties zal overigs ook één van de eerste producties zijn, die zal mogen spelen in het pas gebouwde theater.


Zowel het theater als het bestuur kan niet wachten jullie te mogen ontvangen in september!