SPONSOR BIJ NDM


Als Stichting NDM Theaterproducties zijn we erg dankbaar voor de steun die we ontvangen van onze sponsors. Onze Showsponsors voor Showstoppers in concert zult u binnenkort hier voorbij zien komen. Mocht u uw naam en logo hier ook graag zien verschijnen, dan nodigen we u graag uit om contact op te nemen via pr@ndm-theaterproducties.nl. Hierbij vindt u onze sponsorpakketten.

Onze ShowSponsors

Als sponsor van NDM Theaterproducties profiteert u van verschillende voordelen. Deze voordelen zijn afhankelijk van welk sponsorpakket u wil. 


Bij een bronzen sponsorpakket komt de naam van uw bedrijf in zowel in ons programmaboek als op onze website. Daarnaast zullen wij op onze website een aparte pagina voor uw bedrijf inrichten met een doorverwijzing naar uw eigen webpagina. Tot slot wordt er u een advertentie toebedeeld, die een kwart van een pagina uit het programmaboek zal beslaan.


Wilt u een zilver sponsorpakket, dan wordt er ook een post aan uw bedrijf op onze sociale media gewijd. Met een gouden of platina pakket ontvangt u ook nog eens €5 korting voor al uw personeel voor de livestream van het concert en als kers op de taart mag u als platina sponsor adverteren voor aanvang van de betreffende livestream.


Stuur een bericht naar pr@ndm-theaterproducties.nl voor een sponsorpakket op maat.