Jessie Velthuis

Algemeen bestuurslid

Jessie is begonnen aan de Dutch Academy of Performing Arts in Den Haag met als specialisatie artiest. Na twee jaar besloot ze haar grenzen te verleggen door op staande voet naar Londen te gaan, waar ze vervolgens haar diploma aan de Royal Central School of Speech and Drama behaalde in de Performance Arts. Ze was tijdens haar studie te zien als actrice in Lucia Pazzini's Duckies en achter de schermen bij het festival Vault. Ze speelde in Nederland in onder andere DelicatessenHet wonder van Margaretha en Sweeney Todd


Voordat ze haar intrede in de theaterwereld maakte, behaalde Jessie haar diploma aan de PABO. Ze biedt hierdoor een innovatieve en oplossingsgerichte visie op theater en zal zich richten op educatieve aspecten binnen NDM Theaterproducties. Naast haar werk als algemeen bestuurslid is ze actrice en regieassistente binnen theatergroep SubSub. 


Jessie zal binnen NDM Theaterproductie de functie van algemeen bestuurslid bekleden, maar zal zich ook richten op de creatieve aspecten van de producties.