Voorzitter

Niels de Mossenau

Niels behaalde zijn attest Bijzondere Muzikale Vorming aan de Kunsthumaniora van Brussel met als specialisatie musical. Hij verliet BelgiĆ« om aan The Dutch Academy of Performing Arts in Den Haag te studeren, waar hij in 2019 zijn diploma voor Muziektheater behaalde. Hij heeft een aanzienlijk repertoir opgebouwd en speelde in veel musicals, waaronder de klassiekers Footloose, Sweeney Todd en The Bakewell Bake Off op West End in Londen. Ook tourde hij met onder andere Hans Zimmer en James Newton Howard door Europa. 


In 2018 haalde Niels de Vlaamse musical Lelies naar Nederland als afstudeerproject, waarna hij een jaar later Stichting NDM Theaterproducties oprichtte en besloot zich te richten op het produceren en regisseren van bekende en minder bekende musicals. 


Als voorzitter van NDM Theaterproducties zal Niels de regie in handen nemen en achter de schermen van de producties zijn handen vol hebben. Ook zult u hem nog eenmaal op het podium kunnen zien in de reprise van Lelies als Simon Doucet.