SPONSORKLIKS

Bestelt u soms iets online via Thuisbezorgd, Coolblue, Mediamarkt of Greetz? Dan kunt u ons steunen door dit via SponsorKliks te doen. Tientallen webshops doen mee aan dit initiatief. U betaalt enkel uw bestelbedrag en wij ontvangen een percentage hiervan. Het kost u dus niets extra!

Als u Stichting NDM Theaterproducties wil sponsoren zonder hiervoor extra kosten te maken, doe dan voortaan uw online aankopen via onze SponsorKlikspagina. Voor u is het een kleine moeite, voor NDM Theaterproducties zijn het directe inkomsten. Klik hier om rechtstreeks naar de site van SponsorKliks te gaan. Vervolgens kunt u het logo van de winkel aanklikken, waar u uw bestelling wil doen.


Het werkt simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com op hun website komt. U betaalt hetzelfde, ongeacht u via SponsorKliks naar de juiste website wordt geleid of rechtstreeks naar de betreffende webshop, zoals Bol.com gaat. Toch kan NDM Theaterproducties direct profiteren van de commissie als u via SponsorKliks op de juiste website komt.

 

Noch SponsorKliks, noch NDM Theaterproducties heeft inzage in de bestelgegevens; men hoeft immers niet in te loggen. Wij weten dus niet wie een bestelling heeft geplaatst. SponsorKliks kan slechts zien bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag dat is besteld en dat de commissie bedoeld is voor Stichting NDM Theaterproducties. Jijzelf blijft anoniem.

 

Op de site van SponsorKliks is een overzicht te vinden van alle winkels die meewerken aan deze actie. Het aanbod is zeer divers. Van HEMA tot Booking.com en van de Staatsloterij tot Bristol en verschillende supermarkten.

Alvast bedankt voor uw steun via door middel van uw online aankopen!